Bauklar
BAUKLAR D.O.O.

O nama

Bauklar doo je fabrika za proizvodnju završnih materijala u građevinarstvu. Počeli smo kao porodična firma davne 1996 godine. Dugi niz godina smo se bavili  prodajom i distribucijom završnih materijala u građevinarstvu. 2008 godine pojavila se želja za otvaranjem proizvodnog pogona koji se prostirao na svega 200m2. Nedugo zatim, našim predanim radom, zalaganjem  i konstantnom željom za napredovanjem, 2012. godine, svečano je otvorena Bauklar fabrika koja se prostire na površini preko 30.000m2. Konstantnim dodatnim ulaganjima kroz kupovinu najsavremenijih mašina za proizvodnju i sredstava za rad postali smo jedan od najvećih domaćih proizvođača završnih materijala u građevinarstvu.

Visok kvalitet i povoljna cijena naših proizvoda su omogućili da se isti nađu na policama u preko 500 prodajnih objekata širom Bosne i Hercegovine kao i šire. Uz tehnološki najsavremeniju opremu i korištenje poznatih renomiranih proizvođača sirovina, uz konstantnu kontrolu kvalitete u našim ali i certificiranim labaratorijama u EU proizvodimo najkvalitenije  materijale  koje plasiramo ne samo na tržište Bosne i Hercegovine nego i na tržišta cijelog Balkana i EU.

Naš cilj je kvalitetan proizvod sa povoljnom cijenom za zadovoljnog klijenta a naši planovi su otvaranje pogona za proizvodnju i u EU sa ambicijom sa plasiranje proizvoda na područje cijene EU. Bauklar radi kvalitetno danas, za bolje sutra!

image

Fasade

image

Temeljni premazi

image

Glet mase

image

Boje

image

Praškasta ljepila

image

Malteri i dekorativni malteri

image

Ljepila na vodenoj bazi

image

Hidroizolacione mase